Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GENMIST ÁFONYA ÍZŰ HEVÍTŐRÚD

Genmist
1.590 Ft
Menny.:doboz
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2022. szeptember 28.
Mennyiségi kedvezmény
0 - 5 doboz vásárlása esetén
1.590 Ft / doboz
6 - 10 doboz vásárlása esetén
1.550 Ft / doboz
11 - 20 doboz vásárlása esetén
1.520 Ft / doboz
20 doboz felett
1.500 Ft / doboz
Szegeden Ingyenes kiszállítás
Szegeden Ingyenes kiszállítás
Szeged területén ingyenesen kiszállítjuk
Ingyenes szállítás 20.000.-Ft felettt
Ingyenes szállítás 20.000.-Ft felettt
Minden 20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan
Bevizsgált, minőségi termékek
Bevizsgált, minőségi termékek
OÉTI által engedélyezett, kiváló minőségű termékek
1.590 Ft
Menny.:doboz

Leírás

GENMIST NIKOTINOS HEVÍTŐRÚD ÁFONYA BLUEBERRY

Ön is gondolkozott már azon, hogy le kellene szoknia a dohányzásról? A környezete sem szereti hogy folyamatosan pöfékel, és kellemetlen szagot áraszt magából és a ruhájából? Megszabadulna az általános dohánytól való függősségétől? Akkor most a legjobb helyen jár, a Genmist elhozta most Önnek a legújabb generációs hnb technológiával készült termékeit, mely jelenleg már 6 ízben érhető e Magyarországon.

Amit a Genmist Blueberry hevítőrúd termékről tudni érdemes.

A Genmist Áfonya termék egyáltalán nem tartalmaz formaldehidet, mint az általános dohányboltokban kapható cigaretták. A Genmist Áfonya ízesítésű nikotinos de dohánymentes termékei nem füstölnek, és nem keletkezik egyáltalán égési termék. A Genmist hevítőrúd alacsony nikotin tartalmú de minden esetben dohánymentes hevítőrúdjai kátránymentesek, ezáltal lényegesen egészségesebbek mint a dohánykoncesszióval ellátott trafikokban megvásárolható általános cigaretták.

A Genmist termékeket meggyújtani sem kell, csupán szükség van egy kiváló hevítő készülékre, mely segítségével Ön bárhol és a nap bármely szakában kedvére szívhatja és élvezheti a Genmist termékcsalád Blueberry elnevezésű termékét. A Genmist nikotinos de dohánymentes termékek akkor is igazán jó választás lehet, ha Ön már jó ideje szeretne megszabadulni a normál dohányzás okozta kellemetlen mellékhatásoktól.

Szeretne a társaság középpontja lenni, de nem amiatt, hogy az ismerősei arról beszélnek, hogy milyen kellemetlen szagokat áraszt, hanem amiatt, mert hogy sikeresen átállt egy egészségesebb és kevésbé káros dohányzási szokásra. Az egészsége is jobb lehet, ha Ön nem a függősséget okozó, magas nikotin tartalommal bíró normál cigiket szívja. Nagy segítséget nyújthat a Genmist Áfonya herbal stick abban is ha Ön már jó ideje kacérkodik a leszokás gondolatával, de még egyenlőre sikertelen volt minden kísérlete. A Genmist alacsony nikotin tartalmú és dohánymentes termékcsaládja kiváló választás lehet az alternatív dohányzási élmény megtartására.

Kinek való a Genmist Áfonya (Blueberry) termék?

A Genmist által kifejlesztett Áfonya ízhatású termék azoknak a férfiaknak és nőknek ajánlott, akik a klasszikus dohány íz mellett szeretnének egy kis gyümölcsös ízhatást is érezni. Ez a nikotinos de dohánymentes termék igazán közel áll ízben a rendes, klasszikus dohányízéhez de emellett még egy kellemes áfonyás aroma is közrejátszik abban hogy még kellemesebb ízélményt kaphasson. Kellően karakteres és erős ízhatást biztosít a használója számára. Az Áfonya hevítőrúd segítségével Ön átélheti a klasszikus dohányzás élményét számos káros mellékhatástól mentesen.

A Genmist Blueberry hevítőrúd mely hevítőkkel kompatibilis:


A jelenleg magyarországi forgalomban lévő hnb technológiával működő dohányhevítő készülékek nagy részével kompatibilis.

Jelenleg Magyarországon az IBuddyIQOSGlo, QOQPloom Tech,Uwoo és Jlv hevítő készülékek amik bolti forgalomban is megvehetőek, és ezek mindegyikével használható a Gemist hevítőrúdjai. De ezek mellett még számos más hevítőkészülék is létezik a világon amit még jelenleg Magyarországon nem forgalmaznak, ezért aztán ha Ön nem a felsorolt hevítőkészülékek valamelyikével rendelkezik, úgy kérjük minden esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy utána tudjunk nézni annak, hogy az adott készülék megfelelő lehet e a Genmist Áfonya termékhez.


Ha hevítőkészüléke a felsoroltak között NEM szerepel, akkor a használat esetén felmerülő problémákkal kapcsolatban, sajnos NEM tudunk felelősséget vállalni.

A Genmist Áfonya hevítőrudak alkalmazása:

A Genmist Áfonya, áfonyás ízesítéssel ellátott termékek alkalmazása kimondottan egyszerű. Nincs más dolga, mint az Ön által használt hevítőkészülékébe a hozzá tartozó termékleírásban leírtak alapján betennie a hevítőrudat. Általában ez úgy néz ki, hogy a hevítőrudat kiveszi a kis dobozból, és belehelyezi az Ön által használt készülékbe, majd ezt követően a hevítő készüléket a készülékleírásban leírtak alapján elindítja. Ezek után a hevítő készülék a megfelelő hőre hevíti a benne lévő terméket, adott esetben a Genmist áfonyás ízesítéssel ellátott Blueberry elnevezésű nikotinos de dohánymentes terméket, és elkezdi szívni azt. Mikor az Ön kezében lévő hevítő rezegni kezd, vagy jelzi, hogy végzett, a termékleírásban leírtak szerint távolítsa el a hevítő készülékből a már elhasználódott, elszívott hevítőrudat. Azonban érdemes szem előtt tartani azt, hogy a készülék leírásban mit írnak a termék takarításával kapcsolatban. Ezt azért mindenképp figyelmesen oldassa el és tartsa be azt. Egyrészről azért, mert így mindig kellemes élményt nyújt majd a Genmist Blueberry hevítőrudak elszívása, másrészről ezzel növelheti meg készüléke élettartamát is.

Kiszerelés:

1 karton / 10 doboz. 1 doboz / 20 szál

A Genminst Blueberry hevítőrúd előnyei:

  • Nem általános cigaretta,
  • Nincs mentolos ízhatás
  • Alacsony nikotin tartalom,
  • Nem tartalmaz egyáltalán dohányt
  • Kátránytól mentes,
  • Kevésbé lehet káros az egészségére,
  • Leszokásban is segítsége nyújthat,
  • Nem zavarja büdös füsttel a környezetét.
  • Kezén, bőrén és ruháján sem érezhető a kellemetlen szag

Figyelmeztetés!


Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz.
LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz.
Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Várandós nők és szoptatós anyák részére a termék használatát nem javasoljuk.


Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499
A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ.
NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG!
CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK

Kérdése van? Írjon nekünk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!